2014. ápr. 22.

Cigánykártya jóslás alapszabályai

A cigánykártya jóslás esetén nagyon fontosnak tartom megemlíteni, hogy csak nyugodt, kiegyensúlyozott állapotban érdemes a jóskártyát kezünkbe venni. 

Jóslás előtt érdemes gyertyát gyújtanunk.

Nagyon sok kérdés érkezik hozzám a kirakási módok alkalmazásáról.
Az interneten nagyon sok kirakási mód található, sajnos azt tapasztalom, hogy egymást másolják, miközben a kirakási mód eredete homályba vész.
Egy nagyon fontos szabály a cigánykártya kirakási mód alkalmazásánál, hogy olyan módszert válasszunk, amely a kirakási minta alapján nem engedi meg, hogy egymagában álljon egy-egy kártyalap.
Ezalatt azt értem, hogy a cigánykártya lapok egymagukban, mint a Tarot kártyánál alkalmazott kirakási módok, a cigánykártya jóslásnál nem alkalmazhatóak. Olyan kirakási módot válasszunk, amely csoportokat alkot. Itt a blogon megtalálhatód az egyik általam alkalmazott kirakási módot.
Összefoglalva, a Tarot kirakási módjai nem alkalmasak a cigánykártya jóslásnál alkalmazott kirakási módokra.
A jóskártyánkat nem szabad zárt dobozba zárni! Tehetjük selyemkendőbe vagy kis vászon zacskóba, de ne zárjuk be sötét helyre.
A jóslás időpontját érdemes keddre vagy péntekre időzíteni. A leghatásosabb, ha ezeken a napokon telihold is van. Sötét hold idején ne jósoljunk!
Én azt szoktam mondani, hogy a cigánykártya jóslásnál az a szabály, hogy nincs szabály, de ezen pár alapszabályt mégis érdemes betartani.
A cigánykártya az egyik legokosabb jóskártya, tudom egy kicsit elfogult vagyok a cigánykártya tekintetében, de hihetetlen nagy a tudása, csak tudni kell értelmezni és összeolvasni a lapokat.

Milyen területeken alkalmazhatjuk a cigánykártyát?
  •  sorselemzés
  • párkapcsolati jóslás
  • személyiség elemzés
  • karmikus feladatok feltárása
  • egészségügyi állapot felmérés
  • egy-egy adott élethelyzet elemzésére

 Rendkívül sokoldalú jóskártya!

Nincsenek megjegyzések: