2012. okt. 6.

Praktikák, fortélyok a rontás ellen

Fortélyok, melyekkel távol tarthatod a rontást 

Van, hogy semmi sem jön össze, minden tervünk balul sül el és mintha egy fekete felhő szüntelenül a fejünk felett lebegne, borús, negatív energiákat szórva ránk. Ilyenkor azon gondolkozunk, vajon mi rosszat tettünk, hogy ilyen rossz periódusba ért az életünk, vajon meddig tart még, és mivel tudnánk véget vetni a balszerencsék sorozatának. 

Mi lehet az oka? 
Vannak, akik a karmával magyarázzák, akadnak olyanok, akik isteni akaratot vélnek felfedezni, és néhányan úgy gondolják, hogy az univerzum egyenlőségre való törekedése lehet a magyarázat az ideiglenes negatív életszakaszok fel-felbukkanására. Emellett azonban széles a köre azoknak is, akik biztosak abban, hogy ha életük a szokásos mederből negatív irányba terelődik, ellenségeik, rosszakaróik keze lehet a dologban. Sokan hisznek a mágia erejében, s állítják, nem véletlenül történik balszerencse az emberrel, a fekete varázslatok lehetnek ezek okozói.
Vannak, akik szánt szándékkal küldenek rontást valamely ellenségükre, kollégájukra, aki elhappolt előlük egy jó lehetőséget, szomszédra, aki túl hangosan nézte a meccset, akár egy idegenre, aki a boltban elvette előle az utolsó frissen sült kenyeret. Azonban az is előfordulhat, hogy nem megfontolt átokról van szó, csak egy hirtelen felindultságból kiinduló szidalom éri el a kívánt hatást, s még a szidalmazó sincs tisztában "kívánságának" erejével.
A rontás ereje Azok, akik a rontás erejében hisznek, azt is vallják, hogy ezt el lehet távolítani, s ezáltal megszabadulni a negatív energiáktól, amik ránk telepedtek. Első és legfontosabb teendőnk ezzel kapcsolatban, hogy végig gondoljuk, ki is küldhette ránk a rontást. Végig kell vennünk ellenségeink, rosszakaróink sorát, s meg kell bizonyosodnunk róla, hogy vajon szándékosan, vagy véletlenül estünk áldozatául e személynek.
Abban az esetben, ha biztosak vagyunk benne, hogy efféle mágia áldozatává váltunk, a legbiztosabb módszer, az ebben hívők szerint, ha szakembert keresünk fel, aki hozzáértő módon el tudja távolítani rólunk a negatív energiákat. Ha még nem került ránk rontás, de félünk ennek bekövetkezésétől, felvértezhetjük magunkat ez ellen.
Fortélyok a rontás ellen borostyánnal futtatjuk be külső falainkat fokhagymát hordunk a táskánkban lefekvés előtt gyújtunk egy fehér és egy ezüst gyertyát, a fehér a lélek nyugalmáért felelős, az ezüst pedig a gonosz akarat elleni védelem színe agykontrollal megpróbáljuk befolyásolni az energiák ránk gyakorolt hatását Akár hiszünk a rontás erejében, akár nem, érdemes kétszer is meggondolni a szitkozódások és néma kívánságok előtt, hogy valóban arra vágyunk-e, amit magunkban elmormolunk.

forrás: femcafe.hu


 Add a Facebook-hozOsszad meg a cikket ismerőseiddel!

Nincsenek megjegyzések: