2012. aug. 18.

Cigánykártya kirakása szerelmi csalódás esetén 2.rész


Most szeretnék megosztani pár, olyan hasznos tudnivalót, ami esetleg segíthet, azon kedves olvasóimnak, akik éppen most élik át a szerelmi csalódás gyötrelmeit.
Amit mindenképpen tudni kell, hogy semmi sem történik az életünkben véletlenül. Nagyon gyakran előfordul, hogy egy-egy párkapcsolatnál bekövetkezett szakításnak nem a saját magunk hozzáállása vezet, bár ez is előfordul, hanem sokkal magasabb esetleg sorsszerű okai vannak.
Most nagyon egyszerű példával szeretném megértetni, hogy miért is történhet meg az érthetetlennek látszó szerelmi, párkapcsolati szakítás.
Amikor megismerkedünk szerelmünkkel az sem véletlenül történik meg az életünkbe, de egyáltalán nem biztos, hogy az a célja, hogy életünk végéig elkísérjen minket a kapcsolat. Miért is következik be a szakítás két ember kapcsolatában?
Tegyük fel, hogy az egyik félnek a sorsában szülőhazájának elhagyása van megírva, míg a másik félnél a sorsa nem mutatja a hazájától való távollétet. Ebben az esetben a két embernek sors életútja nem találkozik, ezért a sors olyan körülményeket teremt a két ember életében, ami a szétválásra ösztönzi őket. Ezzel az egyszerű példánál sokkal bonyolultabb, összetettebb esetek léteznek, de nagyon egyszerűen és érthetően szerettem volna illusztrálni a sors titokzatos, egyesek számára kiszámíthatatlan lépéseit.
A cigánykártya nagy segítséget tud nyújtani, ilyen helyzetek megértésére, kezelésére, még akkor is, ha ettől még ugyan úgy fog fájni, de az idő minden kérdésünkre válaszolni fog, csak figyelnünk kell a jelekre, amit ebben a fájdalommal teli időszakban kevésbé vagyunk képesek észrevenni.
Amennyiben úgy érzed, hogy a szerelmi csalódásodat nem tudod megfelelően kezelni, keressél meg a meghirdetett konzultáción vagy nyílt napokon. (ebben az esetben csak skype-on vagy msn-en tudok segíteni)

Add a Facebook-hozOsszad meg a cikket ismerőseiddel!

Nincsenek megjegyzések: