2012. aug. 14.

Cigánykártya kirakása szerelmi csalódás esetén 1.rész

Nem szívesen írom le az alábbi sorokat, de sajnos nagyon sokan keresnek meg szerelmi csalódások miatt. Ilyenkor úgy érzem, mintha Tőlem várnák el, hogy az elvesztett kedvesüket egy-egy jóslás alkalmával visszakaphassák. Nem nyugszanak bele, hogy kedvesük már határozott, döntött a kapcsolatukat illetően.
Amikor már a kártya sem mutatja, hogy van esély a kapcsolat újra kezdéséhez a legjobb amit tehetünk, ha meggyászoljuk az elvesztett kapcsolatunkat és a kártyát már nem arról kérdezzük, hogy mikor jön vissza hozzánk vagy mit érez irántunk, hanem mit tehetünk saját magunkért.
A cigánykártyától tanácsot is lehet kérni, amikor tanácstalanok vagyunk, vagy esetleg valami miatt nem tudunk dönteni. Az elvesztett szerelem csak ideiglenes, a gyászhoz nagyon hasonlító fájdalmas érzés, de higgyétek el az esetek 90%-ban utólag már mindenki tudja, hogy miért szakadt meg a kapcsolatuk.
A legtöbb esetben később egy másik jobb kapcsolat vár rájuk, de addig míg nem engedik el régi szerelmüket, csak akadályoztatják az új szerelem eljövetelét.
Tudom, hogy ez a legnehezebb egy fájdalommal teli szívnek, de azt is tudom, hogy egy kapcsolatnak mindig meg van az oka, ha vége szakad és később már mi magunk is tudni fogjuk, csak a gyász időszakban ezt nem vagyunk képesek megérezni.
Tehát a cigánykártyát ebben az esetben ne a múlt fürkészésére, hanem a boldog, harmonikus jövő kilátásaira használjuk.
Végezetül szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy soha ne felejtsétek el, hogy
nem az a fontos, hogy Te mennyire szereted, hanem az, hogy Te ki lehetsz mellette.
Nincsenek megjegyzések: