2012. jún. 30.

Időjelző lapok a cigánykártyában - Hűség kártya

Időjelző lapok értelmezése a cigánykártyában elég összetett feladat, mert nagyon kevés lap utal az időre, de szimbolikusan viszont, annál több lapot fedezhetünk fel.

Például: az időjelző lapok a Hűség, Állandóság, Levél, Üzenet, de a Vágy a Remény, Gyermek kártya is bizonyos aspektusokban, mint időtényező megjelenhet.

Most a Hűség kártyát vesszük szemügyre.

A Hűség kártyája a kártyavetés során, akkor jelentkezik időjelző lapként, amikor valamilyen eseménnyel van összefüggésben.

Például:

Tételezzük fel, hogy valaki már nagyon régóta szeretne állást változtatni, mert a mostani munkahelye már nem felel meg szakmai fejlődésének előremeneteltében.
A cigánykártyát megkeverte és húzott három lapot arra kérdésre, hogy a közel jövőben lesz-e lehetősége állást változtatni a szakmai fejlődés céljából.

Az alábbi kártyákat húzta:

Remény-Betegség-Hűség

A válasz a kérdésre, hogy egyelőre nem lesz lehetősége, de azt is megmutatta a ki húzott lapok üzenete, hogy miért késlekedik a várva várt álláslehetőség. Igaz, hogy nagyon szeretne állást változtatni, de nem tesz ennek érdekében túlságosan sokat. A Remény-Betegség kártya utal arra, hogy másképp kellene hozzá állni vagy többet kellene tenni annak érdekében, hogy állást tudjon változtatni. A Hűség kártya ebben az esetben, mint időtényező arra utal, hogy a változtatáshoz időre lesz szükség, ezért még a jelenlegi helyzet egy ideig meg marad.

Most nézzünk meg, hogy ugyan erre a kérdésre a Hűség-Vágy-Ajándék lapokat húzza volna, akkor hogyan változik meg a Húség kártya szerepe.

Itt egyértelműen el lehet mondani, hogy a munkahely változtatáshoz jó ideig alkalmas időre lehet számítani, sőt a Vágy-Ajándék lap ígéretes lehetőséget mutat a karriere szempontjából.

Nagyon sok variációt le lehetne még írni, de a lényeg az, hogyha a Hűség kártya nem személyjelző lap mellett áll, illetve nem konkrét személyt szeretnénk elemezni, akkor a Hűség kártya időjelző lapként is lehet értelmezni.

Nincsenek megjegyzések: