2012. jún. 21.

Cigánykártya jelentése - Szerencsétlenség


A szerencsétlenség kártyának lehetne az a mottója,
"hogy nem minden az, aminek látszik"
A kártyának az általános jelentése valóban nem a sikereinkről tanúskodik. Legtöbb esetben a kudarcainkat, balszerencsés helyzeteinket mutatja, illetve vetítheti előre, de itt megszeretném jegyzeni, hogy számtalanszor találkoztam, olyan esettel, hogy a szerencsétlenség kártyája nem a valós helyzetet mutatta, hanem azt, hogy a kérdező bizonyos élethelyzetben azt az esemény hogy élte meg.
Mindjárt egy kicsit érthetőbben megfogalmazom.

Vegyünk egy nagyon egyszerű esetet. Van két hölgy és egyszerre mindkét hölgynek elromlik a mosógépe. Az első, hölgy nagyon szerencsétlennek érzi magát ettől és az gondolja, hogy ez is csak velem fordulhat elő, a legrosszabb időben és még , amit ilyenkor szoktunk gondolni. A mások hölgy pedig finoman magában elmosolyodik és azt gondolja, hogy ez nem lehet véletlen, a múltkor láttam az újságban egy nagyon jó kis energiatakarékos mosógépet és még ráadásul nagy árkedvezményt is adtak hozzá.
Mindkét hölgy esetében ugyanaz a helyzet alakult ki, de másként élték meg, ezért lehet az a mottója a szerencsétlenség kártyának, hogy nem minden az aminek látszik. Nagyon sokszor azt mutatja a kártya, a kérdező miként éli meg az adott eseményt. A legtöbbször ennek a jelét, akkor lehet felismerni, mikor a szerencsétlenség kártya egymagában semleges lapok vagy pozitív lapok között áll.

Nincsenek megjegyzések: